Fjälltopp. Foto: Nina Lindgren på Unsplash.


 


Förutsättningar för medlemskap i Nätverket Gestalt i Sverige

NGS-symbol

Att bli medlem i Nätverket Gestalt i Sverige, och därigenom åtnjuta alla de möjligheter som närvaron och synligheten på sajten ger, kostar 1500:- + moms per år för aktiebolag och 1200:- + moms för den som har enskild firma.
Hösterbjudande till nya medlemmar: om du registrerar dig som medlem redan nu inkluderar kostnaden även hela 2019.

När du har registrerat dig som medlem, genom att skapa ett konto här på sajten, får du en faktura på årskostnaden.

 Så här gör du för att registrera dig:  Klicka här intill på "Skapa konto", så kommer du till ett formulär att fylla i. Välj sedan hela ditt namn som användarnamn (Förnamn[mellanslag]Efternamn) och ett lösenord, som du anger när du ska logga in igen framöver. Ditt användarnamn är sedan det som visas i gestaltutövarförteckningen.

Du kan ladda upp en porträttbild av dig också. Hör av dig till Lars Berg om du behöver hjälp med beskärning eller annan bildbehandling.

Det är allt. Efter detta är du behörig att skicka in bidrag till sajten, annonsera egna evenemang eller bjuda in till dialog på olika sätt, så länge detta sker i samklang med de grundprinciper Nätverket Gestalt i Sverige står för.

Du är efter registreringen också sökbar som gestaltutövare på webbplatsen och kan när du vill uppdatera dina uppgifter genom att logga in till ditt konto och klicka på "Redigera" under ditt namn.

Har du frågor om medlemskapet, registrering, uppdatering av registret eller annat, hör av dig till:
Lars Berg, redaktör