Gryning-fåglar-hav. Foto: Frank Mckenna på Unsplash


 

Gestaltterapeut, steg 1 terapeut, gruppledare I Alternativ till våld och Trauma Relase Provider®, familjebehandlare, och under utbildning i Metakognitiv Terapi MCT.
Thomas Nielsen

Till dig som söker psykoterapi, parterapi, behandling för ångest, tvångstankar, depression, trauma, existentiella samtal eller vill introduceras i spänningsförlösande kroppsövningar.

Vill du landa stadigt med båda fötterna på jorden?
Hos mig lär du dig stress- och spänningsreducerande kroppsövningar (TRE) som ökar din förmåga att själv reglera dina känslor när förändringarnas vindar blir stormiga; en möjlighet som gör att du kan stå stadigare med fötterna på jorden utan emotionell yrsel när det snurrar för fort.
Jag är auktoriserad gestaltterapeut och certifierad TRE® Provider. I mitt arbete kombinerar jag anknytningsteori, gestaltterapins existentiella ansats och medvetna närvaro i nuet, med TRE-metodens potenta övningar – en kombination som fungerar integrerande för dig som upplevt trauman av olika slag. Jag erbjuder individualterapi och arrangerar workshops för läkande arbete i grupp.

* Du får individuellt avpassade verktyg för att hantera stress och ångest;
* Du utvecklar förmågan att vända ett depressivt tillstånd till personlig utveckling;
* Du får utforska och förbättra din relation till dig själv, till dem du älskar och till dina kollegor.

Tillsammans gör vi upp en konkret arbetsplan utifrån vad du vill att vi ska jobba med. Utifrån de ramarna börjar vi sedan din terapi.

Specialitet

Metakognitiv terapi, Trauma Release Exercises, Alternativ till våld, Trauma och Anknytning.

Adress
Timmermansgränd 1
118 65Stockholm
E-post
Mobil tel
072-206 00 89
Firma
Fötterna på jorden
Gestaltutövare
Terapeut Auktoriserad SAG
Region
Östra Sverige