Gryning-fåglar-hav. Foto: Frank Mckenna på Unsplash


 

Auktoriserad terapeut SAG: Gestalt therapist, organizational consultant and coach (GIS-International)
Fanny Isnard Persson

Hej! Jag är en fransyska, gift med en svensk, bosatt i Osby, mamma till tre pojkar... och förälskad i mänskligheten!

Jag har haft olika jobb som alla har haft med människor och stödjande att göra: NGO (bistånd), rättvis handel, stöd till sociala och solidariska företag och föreningar, assistent för en synskadad, klassassistent och lärare på en folkhögskolas allmän linje... De senaste 20 åren i mitt liv har jag intresserat mig för personlig utveckling – bland annat meditation och avslappning, non-violent communication, yoga, föräldraskap.

Jag tar emot enskilda klienter i gestaltterapi och har hållit i många olika grupper (terapi och icke-terapi). Jag håller även i en “Hälsa och inre balans” profil samt individuell- och gruppcoachning på Glimåkra Folkhögskola. Jag började läsa en gestaltterapeututbildning i Frankrike och gjorde klart den på “Gestalt Institute of Scandinavia” (GIS-International). Jag har gått steg 1 i mindfulness lärarutbildning.

Språk: svenska, English, français

"En tid för sig" ligger på en naturnära gård i Osby. Kom till ett lugnt och avkopplande ställe! Möjlighet att sova i gästhuset.

Osby ligger i Skåne i mitten av triangeln: Älmhult, Kristianstad, Hässleholm. Direkt tåg från Hässleholm, Älmhult, Växjö, Malmö, Lund... Buss 545 från Kristianstad.

Specialitet

Självkänsla, förlust sorgebearbetning, kris, relationer, mindfulness, personlig utveckling, stresshantering, existentiella frågor, coachning; personalhälsa, teambuilding

Adress
Kråkeskogsvägen 29
28345Osby
E-post
Mobil tel
0707336609
Firma
En tid för sig
Gestaltutövare
Terapeut Auktoriserad SAG
Region
Södra Sverige