Gryning-fåglar-hav. Foto: Frank Mckenna på Unsplash


 

M.Sc. Gestalt Psychotherapy
Elisabet Eriksson

Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av människor, hur vi ser på oss själva och tar hand om vårt liv och våra relationer. Hur vi är mot varandra.

Min egen självkänsla var under uppväxten och som ung inget vidare. Jag trivdes inte med mig själv och det gjorde att jag också tyckte det var svårt med relationer. 

När jag var 28 år kände jag att jag definitivt behövde göra något åt hur jag mådde. Efter en del sökande fastnade jag för gestaltterapi som kom att betyda väldigt mycket för mig.

Det som påverkade mig så starkt var att jag upplevde att hela jag fick vara med i terapirummet. Allt var välkommet. Alla mina positiva sidor och mina "knäppa" sidor fick komma fram. Och jag blev mottagen av min terapeut. För mig kändes det helt underbart att någon "orkade med" mig trots alla mina konstiga olika sidor. Vi kallar det att "skala löken". Att se de olika sidorna. Att få vara sårbar. Och känna sin styrka. Och allt däremellan. För mig blev det en omvälvande upplevelse.

Jag började acceptera mina olika sidor, också dem som jag hade haft svårt för. Nya aspekter av mig själv, andra människor och av livet började framträda. Livskänsla och glädje fick en allt större plats.

Det var fantastiskt. Och idag är det lika fantastiskt att få ge det och se den här förvandlingen hos de människor jag jobbar med


Viktiga delar i min utbildnings- och yrkesbakgrund:

Gestaltterapeututbildning 4 år, hos GestaltAkademin, Stockholm.
TFT/NTT - Neuro Tapping Technique, MUIS (Mats Uldal International School of TFT) i Oslo.
Coachutbildning, QSCA Quantum Success Coaching Academy, USA-baserad
Aktivt Föräldraskap, småbarn/skolbarn, tonår
Fil. kand, Stockholms universitet; socialantropologi och religionshistoria

Jag har bland annat arbetat inom
barnomsorgen som barnskötare
psykiatrin som mentalskötare

Specialitet

Trygg, modig och fri att vara den du är. Självkänsla, relationer, familj, föräldraskap, existens, Tapping TFT. Online och i Stockholm

Adress
Hornsbruksgatan 7, Skype: elisabet.eriksson7.
E-post
Mobil tel
073-622 52 86
Firma
Elisabet Eriksson i Relation
Gestaltutövare
Terapeut Auktoriserad SAG
Region
Östra Sverige